lauantai 3. toukokuuta 2014

NEWS 4 U

Mä katosin täältä blogimaailmasta aika hiljasin äänin kuukausia sitten, sillä resurssit blogin pitämiseen oli aika vähissä. Ei ollut kiinnostusta/aikaa kirjoittaa ja sen enempää selittelemättä ei oo musta siksi kuulunut... Mutta täsä mä ny oon!

Tässä viime aikoina on tapahtunut vaikka mitä - niin hyvää kuin huonoakin. Oon ollut ihastunut, vihastunut, pettynyt, iloinen ja kaikkea siltä väliltä. Viime ajat on olleet vähän itsensä etsimistä (perus kahdenkympinkriisi, haha) ja oon tullut siihen tulokseen, että mun on aika etsiä itseäni jostain muualta kuin Suomesta. Kuukauden päästä mun matka alkaakin Helsinki-Vantaan lentokentältä määränpäänä Lontoo. Mä lähden vuodeksi pois ja työskentelen Au pairina. Siellä on aivan ihanalta vaikuttava perhe ja oon ihan super innoissani tulevasta. Lähtö onkin yksi syy blogin henkiinheräämiseen ja monien kavereidenkin on helpompi seurailla mun kuulumisia. Jos ketään edes kiinnostaa kun jahtaan vuoden mun elämäni miestä,  Kit Haringtonia eli Game Of Thronesin Jon Snow:ta Lontoon kaduilla :D Aion siis palata Jenni Haringtonina tai 
sitten en palaa ollenkaan, right? 
Toivossa on aina hyvä elää


Mutta joo! Tulinpahan vaan ilmoittamaan, että aion olla riesananne vielä toistaiseksi.  Tässä on kuitenkin vielä kuukausi epätoivoista aikaa saada se helvetin valkolakki päälakeen ja vihdoin valmistua tuolta lukiosta hyvillä B:n papereilla. Palaillaan!

-J


17 kommenttia:

 1. Ihan huippua että kirjoittelet taas!! Ja mahtavaa, voin kokemuksesta sanoa että ulkomailla saa perspektiiviä kaikkeen, mäkin löysin itseni (parinkympin kriisin aikoihin :D) ulkomailla, ja nyt oon todennut ettei suomi vaan oo mua varten. Kerro Jon Snowlle terkkuja, jos ei synkkaa niin let me know ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva taas kirjotella, varsinki nyt kun on oikeesti jotain kirjoiteltavaa!

   Ja voin kyllä uskoa että ulkomailla oppii itsestään ihan erilailla! Musta toi on rohkeeta muuttaa pois suomesta ja toteuttaa unelmiaan vaikka ite en tiiä pystyisinkö lopullisesti lähtemään - ellei sitten tartu toi snow tohon kainaloon ;)

   Poista
 2. Jee! Itsellä aika samanlainen elämäntilanne: kahdenkympin kriisi kolkuttelee oven takana, epätoivoisesti yritän valmistua ja ulkomaille lähteminen kuumottelisi... Se mitä haluan tehdä tulevaisuudessa tai olla "isona" on täysin auki ja utelevat sukulaiset ja puolitutut saa mut raivon partaalle :D Joten tosi mielelläni tulen lukeen sun seikkailuista Lontoossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se onkin parasta tässä ''kriisissä'' kun ei tarvitsekaan vielä tietää kaikkea :D Mutta kiva jos kiinnostaa! :)

   Poista
 3. Jee ihana et oot tullu takas!! :) haha eikä varmaa oot menos!! Mäki meen vähä yli kuukauden pääst englantiin myös au pairina :') tulee olemaa kiinnostavaa lukee sun kokemuksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikää! :D Mihin päin oot menossa?

   Poista
  2. Berkhamstediin :) eli n. 30min Lontoon ulkopuolelle haha

   Poista
  3. Voi vitsit vähän siistiä! Täytyy käydä lukemassa sun blogia siis:) kohtalon toveri haha

   Poista
 4. Ihanaa että oot palannut!<3
  Siskoni lähti taannoin Lontooseen Aupairiksi ja se oli hänen elämänsä paras päätös. Hän oli tavallaan hukassa täällä Suomessa ja lähtö Lontooseen teki hyvää. Paljon hienoja kokemuksia ja sai ajatuksia kasaan, mitä elämältään haluaa. Palasi kyllä Suomeen vuoden jälkeen ja pääsi haluamaansa kouluun opiskelemaan. Sivusta katsojana täytyy todeta, että jos vain ketään ikinä vähääkään kutkuttaa ajatus lähteä, niin totta hitossa sitten kans lähtee!
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo todellakin! Nyt kun ei oo ketään tai mitään esteenä niin hell yea mä lähen! ;)

   Poista
 5. Jee tulit takas :) jään seuraamaan vaikket ookkaan kuntoilumielesssä bloggailemassa :))) oot nii ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana :-) Ja varmastikaan ei kuntoilu jää kokonaan pois ;)

   Poista
 6. Moikka! :) minne päin lontoota oot muuttamassa? Ite oon kans lähös elokuussa au pairiks lontooseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brixtoniin! :) Ai oot! Mihin päin? :)

   Poista
  2. Suttoniin, se on etelä-Lontoota! :) ehkä nähään sitte lontoossa! :)

   Poista
 7. Ihanaa Jenni oot palannut! Oon käynyt aina välillä tsekkailemassa sun blogia jos olisitkin postannut jotain ja yllätyin kyllä tänään iloisesti :) Oon huomannu sun blogia lukiessani että meillä on aika paljon yhtäläisyyksiä, ja nyt sitten sä kirjottelet kahdenkympin kriisistä ja siitä että lähdet au pairiksi.. Mulla ihan samat asiat olleet mielessä :D Paitsi että olen tuota au pair juttua pyöritellyt päässäni noin vuoden, enkä vielä ole uskaltautunut lähtemään. Eli on meillä ainakin sellainen eroavaisuus että kun mä mietin sä teet :D Anyway tsemppiä sulle, jään seurailemaan innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana kuulla :-) Ja rohkeesti vaan, mitä menetettävää sulla on? ;)

   Poista